Ridsportallsvenskan

VÅRA HÄST & PONNY LAG

Föreningen Runsten Equestrians har flera lag anmälda till både till Allsvenskan och Ponnyallsvenskan varje år. Att rida i lag är en kul upplevelse där föreningens ryttare får tävla tillsammans, knyta kontakter och lära av varandra. Vi vill gärna ha flera lag på olika nivåer samt i flera discipliner så är du intresserad  av att starta upp ett lag är du välkommen att höra av dig till Sara Sixten Karlberg eller Carina Andersson.

För att tävla i lag hos oss måste man vara medlem i föreningen samt ha löst tävlingslicens för Föreningen Runsten Equestrians aktuellt år. Lagledaren för varje lag förbehåller sig rätten att bestämma vilka som tävlar i  laget, då platserna är begränsade.

Teamwork is Dreamwork!

LAG SPONSORER

Stort tack till vår fantastiska sponsor ALFAB som sponsrar våra båda ELIT lag -både häst och ponny.

LAGEN 2021

Yvonne Talamo

Ann Liwing /Carina Andersson

Carina Andersson / Ann Liwing