SM Kval 2020

FÖRFRÅGAN TILL ALLA VÅRA RYTTARE MED KVALPLANER

Föreningen har fått en angelägen förfrågan från förbundet där de vill försöka kartlägga distriktets behov av kvaltävlingar för SM. Förfrågan avser ryttare födda 2002 och senare.

Vi önskar därför att du som har sådana planer så snart som möjligt med senast fredag 15 maj mailar dina uppgifter till föreningen kontaktperson Carina Andersson på carina.andersson@swedenre.seeller SMS på 0707 – 660898 eller fylla i formuläret nedan.

För att hjälpa till med kartläggningen behöver vi veta:
⇒ Ryttare
⇒ Disciplin kvalet avser (dressyr, hoppning, fälttävlan, etc)
⇒ Häst eller Ponny (kategori anges)

Med vänliga hälsningar från Föreningen Runsten Equestrians genom Carina

Ja, vi planerar att kvala till SM i år!

This form is disabled.

Carina Andersson

carina.andersson@swedenre.se 0707-66 08 98

SM Kval regler

Med anledning av inställda tävlingar och förändringar i tävlingsterminen blir det flera ändringar i kvalreglerna till utomhus-SM i hoppning.

Antal kval för ponnyryttare har lättats i årets SM-regler utomhus. Det kommer att räcka med två godkända kvalritter istället för tre.

Två andra nyheter är att åldern för att rida JSM justeras från 15-18 år till 14-18 år. Dessutom kommer ekipage i SM-hästklasser endast att kunna delta i ett mästerskap under samma meeting.

Information från ridsport.se

→ SM Regler finns här