Allsvenskan 2021

TeamRunsten

Vi vill bli fler, bredare och starkare! Vill du vara med?

Vi har i många år haft allsvenska lag i HOPPNING, både på ponny och häst.
Vi tror och hoppas att det finns intresse för att rida i lag även i DRESSYR och FÄLTTÄVLAN till 2021.
Hör av dig till oss, gammal som ung, på alla nivåer om du är intresserad att tillsammans med oss rida i lag för Föreningen Runsten Equestrian 2021!

Intresserad av att bli Lagledare för ett av våra lag? Kontakta Sara Sixten på sara@spiraekonomi.se

Ridsport Allsvenskan

Att rida i lag är både roligt, utmanande och lärorikt!

Alla medlemmar som löst licens för Föreningen Runsten Equestrian är välkomna att rida i lag för oss! Att rida i lag innebär att man inte tävlar för sig själv utan att laget och klubben sätts främst. Vid en lagtävling är det klubben som har framgång eller motgång – inte den enskilde ryttaren.

Det är viktigt för oss att du alltid känner dig välkommen RUNSTEN-teamet. Vi hälsar och hejar på varandra både i riktiga livet och online! Klart du också ska vara Runstenare;)

Jag vill rida i lag 2021!

Anmäl ditt intresse för att rida i lag och bli en Runstenare nästa år!

Länkar att läsa mer

Dressyrallsvenskan