Teambuilding

Gemensam Hindermålning på Runsten

Lördag 24 April - Söndag 25 April 2021

Hej alla Runstenare, Nu är äntligen våren här, och med det så kan vi förhoppningsvis också börja se framemot vårens och sommarens alla tävlingar! Vi har gått igenom hinderparken och flera hinder behöver uppdateras och fräschas upp – och det behöver vi er hjälp med!

Vi bjuder därför in till Hindermålning med korvgrillning 24-25 april (lördag och/eller söndag). Vi kör i gång kl.10 på morgonen. Samling vid gröna stora tältet på Runsten (på andra sidan vägen vid dressyrbanan utanför ridhuset) så vi kommer kunna måla och fixa oavsett väder, såklart med Corona säkert avstånd.

Anmäl dig på mejl
info@foreningenrunsten.se

och berätta vilken dag du kan komma. Man behöver inte vara en mästare på att måla, det finns uppgifter för alla 😊. – obs! ta på dig oömma kläder. Vi kommer ha engångshandskar etc.

Varmt välkomna, hoppas vi ses! Föreningen Runsten Equestrian förbehåller sig rätten att bestämma vilka som tävlar i  laget, då platserna är begränsade.

Teamwork is Dreamwork & Heja Runsten!

Bli medlem Senior

Passa på att lösa ditt medlemskap i Föreningen Runsten Equestrians samtidigt som du går kursen.

Bli medlem Junior

Passa på att lösa ditt medlemskap i Föreningen Runsten Equestrians samtidigt som du går kursen. För barn/juniorer.

Bli Stödmedlem

Du kan även bli stödmedlem i Föreningen Runsten Equestrians. Varje förening behöver sina eldsjälar och du är hjärtligt välkommen.

Rulla till toppen