Årets Hopphelg på Runsten

RUNSTEN EQUESTRIAN GAMES 2021

Föreningen är glada att meddela att vi fått möjlighet att anordna Runsten Equestrian Games på Runsten!

11-13 juni 2021 kommer vi genomföra tävling, vi hoppas såklart att vi kan välkomnar både ponny- och hästekipage till 3 dagars hoppning på stora fina utebanan på Runstens Gård, söder om Stockholm.

Men allt beror så klart på vilka restriktioner som finns från FHM. Tävlingen öppnar inom kort och anmälan sker via TDB, där ni även kan läsa propositionen.

Vid frågor ring Tävlingsledare Sara Sixten, 0735-08 18 01

FUNKTIONÄRER! Föreningens medlemmar efterlyses för att medverka på årets tävling – fyll gärna i formuläret nedan så hamnar ni på en dag som passar er!

Följ Folkhälsomyndighetens råd | Stanna hemma om du har sjukdomssymptom
Endast 1 medhjälpare/ekipage | Håll en hästlängds avstånd!

LYCKA TILL!

Tävlingsledare: Sara Sixten, 0735-08 18 01, sara@spiraekonomi.se.
Kontaktperson: Anna Ullman, 0761-48 24 94, annaullman@outlook.com.
Resultatansvarig: Anna Ullman, 0761-48 24 94, annaullman@outlook.com.
Banbyggare: Leif Hall, hall_leif@hotmail.com.
Överdomare: Erika Uleander, erikauleander@hotmail.com.
Domare: Sanna Svedberg, svedsan@gmail.com.
Sekretariat: Anna Ullman, 0761-48 24 94, annaullman@outlook.com.

All betalning via Swish

Swish nummer: 123 342 49 00

Stockholm Seminstation Breeder Bonus 2021

Stockholm Breeders Bonus är ett pris som delas ut till uppfödare av svenska hästar som startar på utvalda tävlingar i Stockholm. Stockholm Seminstation vill belöna de svenska uppfödarna för deras engagemang och insatser att föda upp kvalitetshästar till vår sport.

Uppfödaren till varje vinnande häst kommer att erbjudas en gratis betäckning (inklusive språngavgift och dräktighetsavgift) med någon av Stockholm Seminstations hemma hingstar under 2021 eller 2022, upp till ettt värde av 13 500kr vardera.

Startberättigade hästar (anslutning sker automatiskt vid anmälan):

1. Födda i Sverige (kan vara registrerade i valfri stambok)
  2. Ålder mellan 4 – 6 år

Prestationspris

Inträdeskrav och urval:
  • 4- till 6-åriga hästar som hoppar felfritt i avdelning A eller B i vilken klass som helst under tävlingen.
  • Alla hästar med felfri start (enligt ovan) tilldelas ett nummer.
  • Två vinnande nummer väljs slumpmässigt efter den sista klassen på tävlingen.
  • Vinnande hästar kommer att meddelas dagen efter tävlingen och uppfödaren kontaktas.

Bedömningspris

Inträdeskrav och urval:
  • Hästar mellan 4 och 6 år som startar i vilken klass som helst under tävlingen.
  • Varje häst komer att bedömas av representanter från tävlingen och Stockholm Seminstation.
  • Två hästar kommer att väljas ut för att ta emot priserna, baserat på typ, kapacitet och framtida potential.
Notera

Priser kan överlåtas efter överkommelse med Stockholm Seminstation. Transport av sperma vid behov ingår inte. För frågor, vänligen kontakta: info@stockholmsemin.com, 0763-37 78 13

Stockholm Seminstation erbjuder reproduktionstjänster dygnet runt och tillgång till de bästa hingstarna i världen.

Stockholm Seminstation | Nifsta Gård, 762 95 Rimbo | www.stockholmsemin.com

Ja, såklart jag vill vara med och är funktionär!