Sugar Cup 2021

Sugar Cup på Runsten Equestrian 5 Juni

Välkommen till Sugar Cup 2021 – P60 träning & inverkansridning
 
Sugar Cup är en tränings Cup för ryttare på B, C och D ponny (Stora hästar i mån av plats, kontakta Helena Johnsson för info). Arrangemanget håller träningsstatus, ingen licens krävs. Ekipagen tränar på terrängbana, maxhöjd 60 cm, som innehåller typhinder inklusive vattenhinder. Därefter kommer ekipagen tillbaka och genomför en inverkansdömd terrängritt under tävlingslika förhållanden på de hinder man tränat på. Träning och uppridning samma dag. Utrustning som vid fälttävlans terrängmoment. Max 28 ekipage.
 
Träningsgången är obligatorisk såvida ekipaget inte har fälttävlanskort (underskrift i ryttarbok). Ekipage med Fälttävlanskort kan starta den stilbedömda omgången direkt utan att träna först även om det är att rekommendera.
 

Vid frågor, kontakta Helena Jonsson på info@helenajohnsson.se eller 0708 158020 

Välkomna! 

Rulla till toppen