tävlingsbild

Hopptävling för dig över 36 år

The Golden Tour 2023

Tillsammans med Reijmyre Glasbruk och Almqvist Destilleri presenterar vi nu en hopptävling för alla födda 1987 eller tidigare, på ponny eller häst, som inte hoppat över 120 cm de senaste 24 månaderna.

Vackra glasföremål, en heldag på glasbruket och destilleriet med glasblåsning, ginprovning och guidad tur för fyra personer på spel!

Touren pågår under 3 omgångar på Runstens tävlingar i sommar. Omgång 1 och 2 går i A:1a 90cm, den 3e omgången går i A:1a 1m.

Delta i 1, 2 eller alla 3 omgångar. Flest poäng efter 3e omgången vinner!

Regler

Häst/Ponny får endast starta 1 gång/serieomgång. Touren är öppen för ryttare födda 1987 eller tidigare som ej startat 120 cm eller högre de senaste 24 månaderna.

Touren går under tre olika tävlingstillfällen och det ekipage som fått flest poäng efter finalomgången vinner hela touren.

Pris till vinnare och placerade vid varje tävlingstillfälle enligt TR. Vid finalen blir det två prisutdelningar, först för omgången och sen för hela touren.

Tid & plats

  1. Första omgången, v 19, 90 cm A:1a på Spring Jump.
  2. Andra omgången, v 24, 90 cm A:1a på REG (på gräsunderlag).
  3. Tredje omgången /Final, v 32, 1 m A:1a på Summer Breeze.

Alla tre omgångarna arrangeras på Runsten Equestrian i Haninge. 

Anmälan

Sker i TDB i samband med Föreningen Runsten Equestrians ordinarie tävlingar. Endast ekipage som är startberättigade i touren får starta i klassen. Efteranmälan i mån av plats. Ekipage har rätt att starta i enstaka omgångar. 

Alla som inte uppfyller kriterierna för att delta i Golden Tour är välkomna att starta i klassens avd B.

Välkomna!

Rulla till toppen