COVID -19

På grund av rådande pandemi är Allsvenskan uppskjuten tills vidare. Vi återkommer så fort vi vet mer.

Ridsportallsvenskan

VÅRA HÄST & PONNY LAG

Föreningen Runsten Equestrians har flera lag anmälda till både till Allsvenskan och Ponnyallsvenskan varje år. Att hoppa i Lag med en lagledare är en kul upplevelse där föreningens ryttare får tävla tillsammans, knyta kontakter och lära av varandra.

För att tävla Lag med oss måste man vara medlem i föreningen samt ha löst tävlingslicens för Föreningen Runsten Equestrians aktuellt år. Lagledaren för varje lag förbehåller sig rätten att bestämma vilka som tävlar i  laget, då platserna är begränsade.

Teamwork is Dreamwork!

LAG SPONSORER

Stort tack till vår fantastiska sponsor ALFAB som sponsrar våra båda ELIT lag -både häst och ponny.

LAGEN 2020

Yvonne Talamo

Anna Ullman

Ann Liwing