Teama, träna & tävla

UNGDOMSSATSNINGEN

Under 2018 startades “Ungdomssatsningen”, som är en grogrund för föreningens ungdomar att genom subventionerad träning och utbildning utvecklas till att bli nästa generations duktiga ryttare och hästmänniskor.

Alla är välkomna som är medlemmar i föreningen och under 25 år -oavsett nivå, häst eller ponny!

Vårt mål är att föreningen får ett härligt team av ungdomar som är duktiga ryttare med god sammanhållning och bred hästkunskap – både till vardags och på tävling!

PLANER 2020/2021

TEMA: TBD

TEMA: TBD

Vad önskar ni för tema på Ungdomssatningen?

“Sist körde vi Tema: Tävling där vi pratade om träning, dagarna före tävling, framridning. Sedan körde vi markarbete och banhoppning. Superkul! ”

Lily Herrmann, 11 år

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inte uppdateringar angående Ungdomssatsningen